Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Landerij Kavel 19 in Alphen 5131

Landerij kavel 19

5131 Alphen
Koopsom € 236.250,- v.o.n.

Omschrijving

Kavel 19 Landerij Alphen NB

IN PRIJS VERLAAGD!!!


Licht, lucht en ruime

Een vrije kavel in Alphen
De 10 vrije bouwkavels maken deel uit van de tweede fase van het plan Landerij aan de rand van het dorp. De kavels grenzen voor een deel aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Kavel 19 Landerij Alphen NB

IN PRIJS VERLAAGD!!!


Licht, lucht en ruime

Een vrije kavel in Alphen
De 10 vrije bouwkavels maken deel uit van de tweede fase van het plan Landerij aan de rand van het dorp. De kavels grenzen voor een deel aan de bestaande bebouwing en deels vormen ze de overgang naar het buitengebied. De kavels varieren in grootte van 930 m2 tot 1.365 m2 wat zorgt voor een aantrekkelijke woonomgeving met een open en transparant karakter. Niets voor niets waren de begrippen licht, lucht en ruimte uitgangspunten van de planvorming. Een beleving die wordt versterkt door de riante tuinen en het beeldbepalende groen. Wie van rust houdt, voelt zich hier thuis en vindt het prettig dat het verkeer er niet harder dan 30 km/uur mag.

Locatie bouwkavels Alphen
De gemeente Alphen-Chaam heeft zo'n 9500 inwoners, waarvan er ongeveer 4000 in Alphen wonen. Deze veelzijdige gemeente biedt u allerlei voorzieningen zoals winkels, een basisschool, een cultureel centrum en een natuurbad. Ook kent het dorp Alphen een groot aantal bezienswaardigheden waaronder diverse historische gebouwen. Net als vrijwel elk Brabants dorp bloeit ook hier het verenigingsleven en is de sfeer spreekwoordelijk gemoedelijk. Alphen ligt gunstig ligging ten opzichte van Tilburg, Breda en het karakteristieke Baarle-Nassau. De kern Alphen is goed te bereiken via de provinciale weg N260 die u in tien minuten naar de A58 leidt.

Inspiratie voor uw woning
Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op de website van Ruimte voor Ruimte vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Alphen- Landerij II
Beeldkwaliteitsplan
Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Alphen-Chaam. Het belangrijkste is dat de eigentijdse, uit moderne en duurzame materialen gebouwde woningen passen bij de dorpse sfeer.

Eisen aan de woning
- Het maximaal te bebouwen oppervlak is 250 m2 voor kavels 19 t/m 25 (inclusief aan- en bijgebouwen).
- Keuze tussen één bouwlaag met of zonder kap, anderhalve bouwlaag met kap of twee bouwlagen zonder kap.
- Bouwhoogte maximaal 8 meter.
- Goothoogte tussen 3 en 8 meter.
- Nokhoogte maximaal 8 meter.
- Dakhelling is vrij.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 236.250,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 945 m² Kadasteroppervlakte 945 m² Kadastrale gegevens Gemeente Alphen en Riel Sectie K Perceelnummer 432 Oppervlakte 945 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.