Mijn favorieten

Woningmakelaardij

Als NVM kantoor maken wij deel uit van het landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem. Na een vrijblijvend bezoek ontvangt u van ons inzage over de op de woningmarkt te verwachten opbrengst, over de te hanteren vraagprijs, onze manier van werken en onze dienstverlening.
Als u besluit tot verkoop via bemiddeling van ons kantoor melden wij uw woning aan bij het NVM uitwisselingssysteem. Een groot potentioneel krijgt beschikking over de objectgegevens van uw woning via de aangesloten NVM-makelaars of via internet.
Eveneens adverteren wij met uw woning in de media.
Van uw woning wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt voorzien van foto's, omschrijving, maatvoering, bijzonderheden, indien aanwezig plattegronden, kadastrale schets en andere relevante gegevens.
Tijdens bezichtigingen geven wij een duidelijke uiteenzetting.
Bij de onderhandelingen krijgt u van ons gericht advies over de te nemen stappen. U ontvangt van ons een goede begeleiding tot en met de overdracht van uw woning bij de notaris.


Graag zijn wij u van dienst !
                                        

Verkoop in België.

Gezien de gunstige ligging van ons kantoor nabij de grens van België is ons kantoor ook bevoegd voor bemiddeling van onroerend goed in België.
Uw woning wordt dan op dezelfde manier aangeboden als een Nederlandse woning met dien verstande dat we uitgaan van de Belgische wetgeving. Ook kan uw woning op Funda geplaatst worden en uiteraard op onze homepage.

Graag zijn wij u van dienst !