Bedrijfsmakelaardij


U wilt een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor verkopen of verhuren. Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke prijs kunt u vragen en hoe wordt dit fiscaal geregeld? Onze NVM-bedrijfsmakelaar kan deze en andere vragen voor u beantwoorden. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kan u in een vrijblijvend gesprek adviseren.
 

U bespreekt met onze NVM-bedrijfsmakelaar welk bedrijfsobject u wilt verkopen of verhuren. U geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële koper of huurder. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste vraagprijs of huursom. De NVM-bedrijfsmakelaar van Makelaars- en Adviesburo Broeders kan een reële vraagprijs en/of huursom vaststellen.
 

Hij meldt uw bedrijfsobject direct aan bij de NVM-database voor zakelijk vastgoed. Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-bedrijfsmakelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Ook wordt uw bedrijfsobject op fundainbusiness.nl geplaatst.

Neem contact met ons op voor een advies op maat!